0312 484 49 44
info@onar.com.tr
Gölbaşı-ANKARA
G.O.Paşa Mahallesi 385.Cad.No: 12-B ve 21-A
Pazartesi-Cuma
08:00-18:00

Özel GÜvenlİk Hİzmetİ

 
5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve Yönetmeliği ile bu husustaki bütün yasal mevzuata göre temin edilen ;
  •  Silahlı / Silahsız Özel Güvenlik Kimlik Belgesi bulunan,
  • Hiç bir fiziki engeli olmayan,
  • Proje standartlarına uygun,
  • Güvenlik Soruşturmaları yapılmış,
  • Eğitimli ve Sorumluluk Sahibi güvenlik personel ile özel güvenlik hizmetleri yürütülmektedir.
Onar Grup Güvenlik Hizmetleri

Sektördeki tecrübemizin birikimiyle Onar Grup, son teknolojiye sahip ekipmanları ve donanımlı eğitimli personeli ile ihtiyaç duyulan her yerde ve her koşulda görev yapabilmektedir. Türkiye’nin farklı coğrafyalarında, iş kollarına göre farklılaşan teknolojiler, risk analizleri ve eğitimli personeliyle sağladığı güvenlik hizmetlerinde mükemmel hizmet anlayışını devam ettirmek için güncel teknolojiyi takip etmekte ve personelini sürekli eğitmektedir.

Onar Grup; milli stratejik projelerden enerji santrallerine, prestijli site ve iş kulelerinden alışveriş merkezlerine (AVM), barajlardan hastanelere kadar birçok sektöre güvenlik hizmeti vermektedir.

Özel Güvenliğe Genel Bakış:

  • Silahlı ve Silahsız Fiziksel Güvenlik Hizmeti
  • Tesis Güvenlik Danışmanlık Hizmeti
  • Risk Analizi
  • Yangın Güvenliği
  • Güvenlik Teknolojileri Uygulamaları
  • Bağımsız Güvenlik Denetmenliği
  • Organizasyon Güvenliği

Yapılan istatiksel çalışmalarda insanların siteleri tercih etmelerindeki ilk sebebin, güvenlik endişesinden kaynaklandığı belirlenmiştir.

Sitenizin risk haritasını yaparken bütün iç ve dış tehditleri tespit ederek, gerekli düzeltici faaliyetlerle riskleri ortadan kaldırmak veya yaşanabilecek kayıp ve kazaları en aza indirgemek Siteplus’ın birinci önceliğidir.

Kullanılan tüm elektronik ve fiziki sistemler son teknoloji ürünleri de olsa başarıya ulaşmak için iyi seçilmiş, iyi eğitim verilmiş, işini seven, disiplinli bir ekip ruhu gerekmektedir. Bu sağlamanın tek yolu ise personele verilen değer, aidiyet duygusu, sosyal haklarının zamanında verilmesi ile sağlanabilmektedir.

Onar Grup Sürekli Kurumsal Eğitimleri ve Eksiksiz Denetim Felsefesiyle Sitenizde Fark Yaratır 

Kurumsal sürdürebilir eğitim ile tam ve eksiksiz denetim, Siteplus’ın temel felsefesini oluşturmaktadır. Siteplus’ın, sektörde yeni paradigmalar yaratan kusursuz eğitim ve denetim anlayışı, müşterileri tarafından “fark yaratan şirket” olarak etiketlenmesini de beraberinde getirmektedir. Hizmet verdiği her alanda müşterilerine artı değerler yaratma hayali olan Onar Grup, sürekli geliştirmeyi hedeflediği eğitim ve denetim pratikleri ile sektöründe her daim bir adım önde olma özelliğini sürdürmektedir.

Sitenizi Koruyoruz
Güvenlik, Temizlik ve Profesyonel Yönetim Hizmetleri ile Temizlik Malzemesi Satışı ile Oto Bakım Ürünleri Üretiminde  iddialı bir ekibiz
Onar Grup

Menü

 
 
Bülten
Bizden haber almak için üye olabilirsimiz
0312 484 49 44
info@onar.com.tr
Gölbaşı-ANKARA
G.O.Paşa Mahallesi 385.Cad.No: 12-B ve 21-A