0312 484 49 44
info@onar.com.tr
Gölbaşı-ANKARA
G.O.Paşa Mahallesi 385.Cad.No: 12-B ve 21-A
Pazartesi-Cuma
08:00-18:00

Temizlik Hizmetleri

Bir yaşam veya çalışma alanına girdiğinizde öncelikle sizi ortamın temizliği, kokusu, düzeni etkiler. Çalışma ve yaşam alanlarında hijyen ve temizliği sağlayarak çalışan ve müşterilerinize verdiğiniz önem, motivasyonu ve müşteri memnuniyetini artırır.

20 yılı aşan tecrübesiyle Onar Grup, temizlik endüstrisindeki en son teknolojiyle hazırlanmış, yenilikçi, çevre dostu çözümleri, sürekli eğitimlerle geliştirilen personeliyle sürdürülebilir, kaliteli hizmet sağlamaktadır.

Temizlik Hizmetleri

Onar Grup, temizlik sektöründe hep öncü, hep yenilikçi ve ilklerin firması olmuştur. Kendini asla tekrarlamayan ve devamlı geliştiren bir yapıya sahip olan Siteplus, müşteri odaklı yaklaşımı sayesinde sektörün aranan ve tercih edilen firması haline gelmiştir. Temizlik, Siteplus’ta bir kavram olmaktan çok bir hedeftir, inançtır ve yaşam tarzıdır.

Onar Grup, ulusal ve uluslararası kuruluşlardan, bir şehir büyüklüğündeki şantiyeden, küçük bir ofise kadar Kurumsal Temizlik anlayışıyla kaliteli mükemmel temizliği sağlar.

Temizliğin doğru noktası Onar Grup, TSE’den ‘’Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi Belgesi’’ alan ülkemizdeki nadide şirketlerden biridir.

Güvenlik, Temizlik ve Profesyonel Yönetim Hizmetleri ile Temizlik Malzemesi Satışı ile Oto Bakım Ürünleri Üretiminde  iddialı bir ekibiz
Onar Grup

Menü

 
 
Bülten
Bizden haber almak için üye olabilirsimiz
0312 484 49 44
info@onar.com.tr
Gölbaşı-ANKARA
G.O.Paşa Mahallesi 385.Cad.No: 12-B ve 21-A